Protempo Luchtband neuswiel 4" met plastic kern

Niet op voorraad
9,99
Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Protempo Luchtband neuswiel 4" met plastic kern

Het luchtband neuswiel 4" met plastic kern van Protempo is een los neuswiel voor uw caravan. Het wiel heeft een diameter van 260 mm en een breedte van 75 mm. Wanneer het neuswiel van uw caravan kapot of versleten is, dient dit wiel ter vervanging. Het wiel heeft een bandsterkte van 2 PR en een maximale bandspanning van 2.1 Bar.

Specificaties: Protempo Luchtband neuswiel 4" met plastic kern

  • Naam: Luchtband neuswiel 4" met plastic kern
  • PLU: 1016753
  • Merk: Protempo
  • Velg: Plastic
  • Band: Rubber
  • Diameter: 260 mm
  • Afmetingen: 75 mm breed

Recensie: Protempo Luchtband neuswiel 4" met plastic kern

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief