ZONDAG 9 JULI: EXTRA KOOPZONDAG BIJ DE WIT! Info

Protempo Geka Kentekenverlichting

Op voorraad

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Protempo Geka Kentekenverlichting

Het Geka Kentekenverlichting van Protempo verlicht het nummerbord van de aanhanger, trailer of caravan. Het kenteken moet op een afstand van 20 meter zichtbaar zijn.

Specificaties: Protempo Geka Kentekenverlichting

  • Naam: Geka Kentekenverlichting
  • PLU: 1077177
  • Merk: Protempo
  • Aansluitspanning: 12 en 24 Volt
  • Afmetingen: 140 x 54 x 44 mm (h x b x d)
  • Kleur: Zwart

Recensie: Protempo Geka Kentekenverlichting

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief