2E PINKSTERDAG ZIJN WIJ OPEN! Info & route

Protecton Polijst sponsset met handgreep

Op voorraad

6,59

5,99

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Protecton Polijst sponsset met handgreep

Complete polijstset met een handig handvat waardoor het polijsten nog beter en eenvoudiger is. Doorloop het polijsten per kleur voor het beste en meest glanzende resultaat. Breng met de gele spons de wax aan. Verwijder vervolgens met de witte, katoenen spons de waxresten. Gebruik tot slot de blauwe microfiber spons voor het oppoetsen en een mooi, glanzend resultaat.

Specificaties: Protecton Polijst sponsset met handgreep

  • Naam: Polijst sponsset met handgreep
  • PLU: 1126646
  • Merk: Protecton

Recensie: Protecton Polijst sponsset met handgreep

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief