Protecton Inschuifbare raamtrekker

Op voorraad

5,99

5,50

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Protecton Inschuifbare raamtrekker

Herkenbaar? Bij het poetsen van de autoramen moet u op uw tenen staan om de voorruit goed schoon te kunnen trekken. Deze trekker van Protecton biedt de handige oplossing omdat de telescopische steel in lengte is te verstellen. De steel is in- en uitschuifbaar van 40 tot maximaal 70 cm. De 20 cm brede trekker bevat aan één kant een rubber en aan de andere kant een insectenspons.

Specificaties: Protecton Inschuifbare raamtrekker

  • Naam: Inschuifbare raamtrekker
  • PLU: 1126661
  • Merk: Protecton
  • Lengte: In- en uitschuifbaar van 40 tot 70 cm
  • Afmetingen: Breedte trekker: 20 cm

Recensie: Protecton Inschuifbare raamtrekker

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief