ProPlus Set ijskrabber en sneeuwborstel

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: ProPlus Set ijskrabber en sneeuwborstel

Deze tweedelige set van Pat Europe bestaat uit een ijskrabber en een sneeuwborstel. Door de soft foamgrip liggen beide onderdelen gemakkelijk in de hand. Zowel de ijskrabber als de sneeuwborstel heeft een lengte van 30 cm.

Specificaties: ProPlus Set ijskrabber en sneeuwborstel

  • Naam: Set ijskrabber en sneeuwborstel
  • PLU: 1152410
  • Merk: ProPlus
  • Kleuren: Zwart met blauw
  • Lengte: Beide onderdelen zijn 30 cm lang

Recensie: ProPlus Set ijskrabber en sneeuwborstel

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief