ProPlus Ruitensproeier antivries concentraat

Schrijf een review

Op voorraad
Vanaf:

1,49

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 6,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: ProPlus Ruitensproeier antivries concentraat

De ruitensproeier antivries vloeistof van ProPlus kan gebruikt worden tot -60°C. Dit geconcentreerde product beschermt het ruitensproeiersysteem tegen bevriezing en heeft een frisse citrusgeur.

Met 1 liter geconcentreerde vloeistof kan 3 liter worden aangemaakt. Deze verhouding houdt stand tot een temperatuur van -17°C.

Specificaties: ProPlus Ruitensproeier antivries concentraat

  • Naam: Ruitensproeier antivries concentraat
  • PLU: 1152419C
  • Merk: ProPlus
  • Inhoud: Verkrijgbaar in diverse litermaten
  • Maat: 1 liter 250 ml 5 liter 500 ml

Recensie: ProPlus Ruitensproeier antivries concentraat

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief