ProPlus Anti-ijs- en zonnescherm

Op voorraad

3,25

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: ProPlus Anti-ijs- en zonnescherm

Koude handen zijn verleden tijd met de anti-ijsdekens van ProPlus. Het ijsscherm voorkomt vorstaanslag op uw voorruit waardoor ijskrabben niet meer nodig is en u gemakkelijk en snel kunt vertrekken.

Multifunctioneel scherm

Naast de anti-vries functie kan het deken ook gebruikt worden als zonnescherm, zodat de temperatuur minder snel oploopt in uw voertuig. Erg fijn in de warme zomermaanden. Daarbij is het scherm ook geschikt als onderlegger in de sneeuw tijdens het monteren van sneeuwkettingen.


Het ProPlus scherm is verkrijgbaar in diverse maten.

Specificaties: ProPlus Anti-ijs- en zonnescherm

  • Naam: Anti-ijs- en zonnescherm
  • PLU: 1152412C
  • Merk: ProPlus
  • Afmeting : Verkrijgbaar in diverse maten
  • Bijzonderheden: Geschikt als anti-ijsdek en zonnescherm
  • Maat: 255 x 100 cm 70 x 140 cm 70 x 180 cm

Recensie: ProPlus Anti-ijs- en zonnescherm

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief