Pro-User Sinus 400 watt omvormer

Op voorraad

129,95

109,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Pro-User Sinus 400 watt omvormer

De Pro-User sinus 400 watt omvormer is ideaal voor mobiele toepassingen in caravans, campers, auto's en vakantiewoningen. Deze omvormer is ook geschikt voor gevoelige elektrische apparaten. Ook heeft dit model een hoog rendement dat tot wel 86% kan oplopen.

Spanning

Deze omvormer genereert uit een 120 volt accu een zuivere sinusspanning van 230 volt. Dit model heeft een uitstekende beveiliging tegen overbelasting, oververhitting en overspanning. De omvormer heeft een continue uitgangsvermogen van 400 watt. Dit model is voorzien van een USB uitgang en een 230 volt stopcontact.

Specificaties: Pro-User Sinus 400 watt omvormer

  • Naam: Sinus 400 watt omvormer
  • PLU: 1153599
  • Merk: Pro-User
  • Spanningsvorm: Zuivere sinusgolf
  • Ingangsspanning: 12 volt
  • Uitgangsspanning: 230 volt
  • Frequentie: 50 Hz
  • Piekvermogen: 400 watt

Recensie: Pro-User Sinus 400 watt omvormer

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief