Pro-User Sinus 200 watt omvormer

Op voorraad

109,95

89,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Pro-User Sinus 200 watt omvormer

De Pro-User sinus 200 watt omvormer genereert uit een 12 volt accu een zuivere sinusspanning van 230 volt. Dit model heeft een continue uitgangsvermogen van 200 watt. Daarnaast heeft deze omvormer een uitstekende beveiliging tegen overbelasting, oververhitting en overspanning. De omvormer heeft één USB uitgang en één 230 volt stopcontact.

Mobiele toepassingen

Dit model is ideaal voor mobiele toepassingen in campers, caravans, auto's en vakantiewoningen. De omvormer is ook geschikt voor gevoelige elektrische apparaten. Daarnaast heeft de omvormer een zeer hoog rendement tot wel 86%.

Specificaties: Pro-User Sinus 200 watt omvormer

  • Naam: Sinus 200 watt omvormer
  • PLU: 1153598
  • Merk: Pro-User
  • Spanningsvorm: Zuivere sinusgolf
  • Ingangsspanning: 12 volt
  • Uitgangsspanning: 230 volt
  • Frequentie: 50 Hz
  • Piekvermogen: 200 watt

Recensie: Pro-User Sinus 200 watt omvormer

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief