2e paasdag zijn wij open! Maandag 2 april van 10 - 17 uur Meer info

Pro-user Diamant SG2 oprijgoot

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Pro-User Diamant SG2 oprijgoot

De Diamant SG2 oprijgoot is geschikt voor fietsendragers van de SG2 en SG3-lijn van Pro-User. Dankzij dit product is het voortaan een fluitje van een cent om fietsen op fietsendragers te plaatsen. De oprijgoot is geschikt voor alle maten fietsband en voorkomt rugklachten.

Geen rugpijn meer

Door een pin in de wielhouder van de fietsendrager te plaatsen, hoeft er niet meer getild te worden en kan de fiets eenvoudig de fietsendrager opgereden worden. De Diamant oprijgoot SG2 is van aluminium, weegt niet veel en is eenvoudig op te bergen.

Specificaties: Pro-User Diamant SG2 oprijgoot

  • Naam: Diamant SG2 oprijgoot
  • PLU: 1152977
  • Merk: Pro-User
  • Afmetingen: Lengte ingeklapt: 59 cm
    Lengte uitgeklapt: 118 cm
  • Materiaal: Aluminium
  • Opklapbaar: Ja
  • Bijzonderheden: Maximale belasting: ± 30 kg

Recensie: Pro-User Diamant SG2 oprijgoot

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief