Familiedag bij De Wit Schijndel op zondag 10 juni van 12 - 17 uur!Meer info

Pro-User BC300 accutrainer

Niet op voorraad
24,99
Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Pro-User BC300 accutrainer

Een accutrainer verbetert de prestaties en verlengt de levensduur van een accu. De trainer laadt en ontlaadt de accu geleidelijk en gelijkmatig. Zolang de accutrainer is aangesloten op een stopcontact blijft dit een continue proces en blijft uw accu in topconditie. De accutrainer is beveiligd tegen kortsluiting en tegengestelde polariteit bij het aansluiten.

Specificaties: Pro-User BC300 accutrainer

 • Naam: BC300 accutrainer
 • PLU: 1152805
 • Merk: Pro-User
 • Geschikt voor: 12V normale loodzuur, afgesloten, hobby of gel accu's (7-80 Ah)
 • Aansluitingen: Accuklemmen en kabelogen
 • Afmetingen: 90 x 55 x 30 mm
 • Gewicht: ± 0,2 kg
 • Inclusief: AC-DC adapter (220 – 240 Volt AC)
  Bescherming tegen vonkvorming
  Waterdichte ABS behuizing IP65
 • Goedkeuring: CE goedgekeurd

Recensie: Pro-User BC300 accutrainer

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief