Pro-User AJ.BA achterlicht

Op voorraad
Vanaf:

8,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Pro-User AJ.BA achterlicht

Het multifunctionele achterlicht van Pro-user dient ter vervanging van het achterlicht op onder andere een (Pro-user) fietsendrager. Natuurlijk gaat niet altijd het complete achterlicht kapot, u kunt ook alleen het glas bestellen als het achterlicht nog naar behoren werkt. Het AJ.BA achterlicht heeft 5 functies: rijverlichting, remlicht, knipperlicht, achteruitrijverlichting en kentekenverlichting. De complete set wordt geleverd inclusief lampen en aansluitingen. Het glas komt inclusief schroeven.

Specificaties: Pro-User AJ.BA achterlicht

  • Naam: AJ.BA achterlicht
  • PLU: 1178031C
  • Merk: Pro-User
  • Afmetingen: 22 x 10 x 5,7 cm (l x b x h)
  • Kant en versie: Links - compleet Links - glas Rechts - compleet Rechts - glas

Recensie: Pro-User AJ.BA achterlicht

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief