2e pinksterdag 21 mei zijn wij open van 10 - 17 uur!Meer info

Primus Powergas gascartouche

Op voorraad
Vanaf:

4,95

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Primus Powergas gascartouche

De Primus Powergas gascartouche bestaat uit een gasmengsel bestaand uit propaan, isobutaan en butaan. Deze gascartouche is gedurende het hele jaar bruikbaar. De cartouche is op veel branders te gebruiken, omdat deze zijn voorzien van een zelfdichtend veiligheidsventiel en standaard schroefdraad. Verkrijgbaar in verschillende maten.

Specificaties: Primus Powergas gascartouche

 • Naam: Powergas gascartouche
 • PLU: 1242204C
 • Merk: Primus
 • Inhoud: Primus LP gas
 • Afmetingen: Afmeting: 100 gram: 6,7 x 9 cm (h x b)
  230 gram: 8,5 x 10,8 cm (h x b)
  450 gram: 13,7 x 10,8 cm (h x b)
 • Bijzonderheden: Gewicht: 100 gram
  230 gram
  450 gram
 • Gewicht: 100 gram 230 gram 450 gram

Recensie: Primus Powergas gascartouche

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief