Primagaz EasyBlue gasflesvulling

Alleen in Schijndel
Vanaf:

22,99

Dit artikel is alleen verkrijgbaar in de winkel in Schijndel

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Primagaz EasyBlue gasflesvulling

De EasyBlue gasflesvulling van Primagaz is verkrijgbaar in verschillende volumes. De XL vulling bevat maar liefst 10 kilo gas, waar het standaard model een inhoud van 6 kilo heeft. Een ideale gasvoorziening voor op uw boot, camper of camping.

Lichtgewicht gasfles

Om gewicht te besparen, zijn de gasflessen gemaakt van lichtgewicht staal en hebben ze een zo compact mogelijke omvang. Door dit formaat en de vernieuwde vorm van de handgreep past de gasfles ook makkelijker in een camper en/of disselbak. Net als alle andere Primagaz gasflessen is ook de EasyBlue uitermate veilig in gebruik. Door de heater- en winterbestendigheid zijn de flessen bruikbaar bij elke temperatuur.

Slimme, handige en leuke inhoudsmeter app

Primagaz is de eerste propaangasleverancier van Nederland die een app ontwikkelde. De meest belangrijke functie van deze app is dat deze de inhoud van een EasyBlue gasfles meet en daarbij berekent hoe lang deze nog is te gebruiken. Is de fles (bijna) leeg dan zoekt de dealerlocator op basis van uw GPS positie het dichtstbijzijnde verkooppunt op en geeft u direct de kortste route.

Ook wanneer u gaat barbecueën, is deze Primagaz app onmisbaar. Het geeft namelijk allerlei (veiligheids)tips, acties, recepten en stelt u zelfs in staat om de meest geschikte muziek bij uw barbecue- en tuinfeestje te kiezen. De inhoudsmeter app is ontwikkeld voor

Klik op een bovenstaand operatingsystem om de app direct te downloaden. Hoe de gratis app werkt, ziet u in onderstaand korte filmpje.

Specificaties: Primagaz EasyBlue gasflesvulling

 • Naam: EasyBlue gasflesvulling
 • PLU: 1177055C
 • Merk: Primagaz
 • Soort gas: Propaangas
 • Hoogte: 6 kg: 48,8 cm
  10 kg: 55,2 cm
 • Diameter: 6 kg: 24,6 cm
  10 kg: 30,3 cm
 • Vulling: Verkrijgbaar in verschillende formaten
 • Kraan: 1/2" links, buitendraad
 • Zelf te vullen: Nee
 • Geldigheidsduur: Onbeperkt
 • Onderhoudsbijdrage: Geen
 • Kleur: Blauw
 • Prijsinformatie: 10 kg fles met vulling 10 kg vulling 6 kg fles met vulling 6 kg vulling

Recensie: Primagaz EasyBlue gasflesvulling

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief