Primagaz EasyBlue gasfles

(9)
Alleen in Schijndel
Vanaf:

21,50

Dit artikel is alleen verkrijgbaar in de winkel in Schijndel

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Primagaz EasyBlue gasfles

De Primagaz EasyBlue gasfles is vrijwel identiek aan de groene stalen 5 kg gasfles. De gasfles heeft een nieuwe blauwe kleur gekregen en is voorzien van een beschermende laklaag. Door zijn afmetingen past de EasyBlue in vrijwel elke disselbak of gasbun. Hierdoor is de gasfles zeer geschikt voor kampeerders.

Het grote verschil met de groene 5 kg fles is dat de EasyBlue niet meer werkt met het keurjarensysteem. Na aanschaf kan de EasyBlue onbeperkt worden omgeruild. Primagaz verzorgt de keuring en veiligheid van de EasyBlue. De onderhoudsbijdrage hiervoor is in de gasprijs verrekend.

De EasyBlue gasflessen hebben geen statiegeldsysteem en ze worden niet in bruikleen gegeven. De koper wordt eigenaar van de gasfles. De cilinders zijn dus niet inwisselbaar voor geld.

Primagaz is gestopt met het leveren van de groene stalen 5 kg gasfles. De Wit Schijndel ruilt uw nog goedgekeurde groene stalen Primagaz 5 kg fles desgewenst gewoon om tegen een vol exemplaar. U kunt ook gewoon de goedkeuring blijven verlengen door herkeurjaren aan te schaffen.

Specificaties: Primagaz EasyBlue gasfles

 • Naam: EasyBlue gasfles
 • PLU: 1150623C
 • Merk: Primagaz
 • Soort gas: Propaan
 • Hoogte: 470 mm
 • Diameter: 230 mm
 • Leeg gewicht: ± 8 kg (verschilt per fles)
 • Vulling: 5 kg
 • Totaalgewicht: ± 13 kg
 • Kraan: 1/2" links, buitendraad
 • Zelf te vullen: Nee
 • Geldigheidsduur: Onbeperkt
 • Onderhoudsbijdrage: Geen
 • Statiegeld: N.v.t.
 • Kleur: Blauw
 • Prijsinformatie: Alleen vulling Fles met vulling

9 Recensies voor: Primagaz EasyBlue gasfles

 • Zeer triest
  Bart, 10-06-2017
  Na vanmiddag gebeld te hebben met De Wit weer een vreemde zaak , ik wilde graag mijn EasyBlue 5 KG fles inruilen op de nieuwe EasyBlue Light Steel.
  Helaas de 5 KG fles gaat eruit en daarom ruilen wij hem niet om zij de medewerker !
  Ik voel mij toch bedrogen tenslotte heb ik de fles moeten betalen ik heb er zelfs 2 bij De Wit gekocht ook omdat de flessen nooit meer met keuringsjaren zitten maar ik zit nu al met de gebakken peren waarom is er geen regeling om de flessen om te ruilen tegen EasyBlue Light Steel ?
  De Wit is de verkoper maar beroept zich op Primagaz ik vind dat niet kloppen !
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Slechte keuze...
  Kamiel, 30-03-2017
  Twee seizoenen geleden werd er zo'n flesje met mijn caravan meegeleverd.
  Aangezien ik in België woon rees reeds snel het probleem van (on)beschikbaarheid in België.
  Ondertussen heb ik mij een tweede kleine fles "aangeschaft": de Antargaz Take5, een waarborgfles (dus aan t eind van het verhaal krijg je je 25E terug, tenminste als je je kaartje nog hebt) met als prijs van een vulling 18,50E
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Uitsluitend in Nederland
  Eddy , 08-10-2016
  Ik kom uit België. Ik kocht deze fles in Nederland, was goedkoper. Ze wordt echter niet in België aanvaard om in te ruilen, noch om te vullen. Men is beter af met groene 5kg-fles bij regelmatige omruiling.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • grijze zone...
  Axel, 08-05-2015
  Easy Lue is een KOOPFLES, dwz als de goedkeuring niet verlopen is zou in principe elk erkend vulcentrum deze mogen vullen.

  Maar blijkbaar beschikt Primagaz over een grote dominatie op de gasmarkt en durft niemand het aan om deze flessen te vullen (idem voor de Twinny).
  Het feit dat Primagaz zich bij de verkoop van de fles engageert om levenslang zorg te dragen voor de keuringen bij aankoop van een door hen geleverde hervulling, doet niets af van het recht van de consument om zijn koopfles elders te laten vullen.

  Ik denk dat Primagaz dit goed weet, en dat daarom de easy blue plus en de easy blue xl als waarborg fles aangeboden worden.  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Kat in de zak!
  Ton, 02-03-2015
  Primagas EasyBlue is bedrog. Buiten Nederland is deze niets dan ellende. Daar kun je deze niet ruilen en niemand wil/mag/kan hem vullen. Campingaz heeft de gebruikers belogen: in heel Europa inwisselbaar, ammenooitniet! In Duitsalnd, Denemarken en Polen is niets te mee doen. En het kan nog erger: de fles is nog niet halfvol of de druk valt weg: op een halve vlam kun je niet koken. Fles van de duitse buurman deed het uitstekend. Toen ook de grote blauwe van Campingaz er tioch maar aan gezet. Toen werkte ook alles correct. Dec rest van de vaklantie op de reservefles gekookt. Hoe kom ik van die rotfles af.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Easy blue alleen interessant bij weinig gebruik
  Lennard, 01-07-2014
  Een snel rekensommetje leert dat een Easy Blue fles in gebruik even duur is als een groene DIN fles als je deze éénmaal in de twee jaar om moet ruilen. Heb je vaker een vulling nodig, dan is de groene fles interessanter, heb je minder vaak een vulling nodig, dan is de Easy Blue interessanter.

  Nog een paar afwegingen die meegenomen moeten worden in de keus voor een groene of Easy Blue:
  - een verlopen Easy Blue fles behoudt zijn waarde, deze wordt (net als Campingaz flessen) gewoon omgeruild voor een geldig exemplaar, dit geldt niet voor de groene fles;
  - vullen/ruilen van een geldige groene fles is overal mogelijk in NL, Easy Blue alleen bij Easy Blue dealers;
  - keurjaren bijkopen voor de groene fles kost niet bij elke leverancier hetzelfde.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • 10 x barbequeen met de easyblue en hij is leeg
  Marc, 10-06-2014
  beste,

  Een waardeloos systeem de easyblue. Na ca. 10 x gebruiken was ie al leeg, dat was met de groene gasfles die ik ervoor had wel anders. Krijg dus de indruk dat dit een trucje is van primagaz en de campingwinkels om de verbruikskosten oneigenlijk omhoog te schroeven.

  Ik ga dus weer over op kolen als dit zo blijft.

  Marc
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • easyblue is helemaal niet easy
  robert, 09-06-2014
  Wat een onzin, heb veel geld betaald bij aanschaf, statiegeld en dat zou ik terug krijgen, nu blijkt ik krijg NIKS terug bij inlevering lege fles, mooi opgelicht noem ik dat en het gas is veel te duur
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Wil er zo snel mogelijk van af...
  Frank, 07-04-2011
  Wat een onzin dat het gelijk is aan de 5 kg fles.
  Ik heb er nu een paar maanden een, maar wil er zo snel mogelijk van af. Mag alleen door Primagaz gevuld worden en de gasprijs is duidelijk hoger dan een 5 kg DIN flesje. In het buitenland is er helemaal niks mogelijk, Ik heb daar een extra 5 kg flesje moeten kopen omdat ik nergens terecht kon met deze fles. Uw informatie is niet juist.

  ----------------------------------

  Beste Frank,

  De Primagaz EasyBlue gasfles is qua afmetingen, gewicht en inhoud identiek aan de groene stalen DIN gasflessen.
  Het verschil is inderdaad dat alleen Primagaz de EasyBlue mag vullen en onderhouden.
  Veel klanten vinden het keurjarensysteem van de groene stalen 5 kg fles verwarrend. Terwijl het eigenlijk best simpel is. De herkeurkosten van de fles worden per jaar berekend en kunnen gewoon bijgekocht worden om de goedkeuring te verlengen. Eens in de zoveel tijd moet een klant dus een herkeurjaar betalen om een geldige fles te behouden.
  Bij de EasyBlue hoeft de klant nooit een extra keurjaar te worden bijgekocht; u krijgt altijd een gekeurde gasfles retour van Primagaz.
  De kosten hiervoor berekend Primagaz in zijn gasprijs, waardoor deze inderdaad hoger is.

  Met vriendelijke groet,

  Camping Sport De Wit Schijndel
  Algemene indruk:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief