Polyplastic Raamuitzetters met draaiknop

(3)
Op voorraad
Vanaf:

18,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Polyplastic Raamuitzetters met draaiknop

De Raamuitzetters met draaiknop van Polyplastic passen op de ramen die in caravan en campers gebruikt worden. Deze zijn verkrijgbaar in meerdere lengtes.

Draaiknop

Door de draaiknop kan de uitzetter vastgezet worden op elke gewenste stand. Zo kan het raam een klein stukje open zodat er geventileerd kan worden of helemaal om het lekker door te laten waaien. Met de vergrendelhendel kan het raam vast gezet worden. Ongewenste gasten kunnen daardoor niet binnenkomen. Let op: de raamuitzetter van 14 cm heeft geen raamvergrendeling.

Polyfix

Er is keuze tussen de Polyfix bevestiging of een schroefbevestiging. De Polyfix bevestiging kan alleen gebruikt worden als deze uitvoering al aanwezig is. Polifix houdt in dat de raamuitzetter op een blokje op het raam wordt geschoven en vastgeklikt.

Specificaties: Polyplastic Raamuitzetters met draaiknop

 • Naam: Raamuitzetters met draaiknop
 • PLU: 1057769C
 • Merk: Polyplastic
 • Geschikt voor: Polyplastic klapramen
 • Uitvoering: Draaiknop
 • Lengte: Keuze uit verschillende lengtes
 • Model: Links en rechts
 • Materiaal: Aluminium uitzetter met kunststof raamaantrekker
 • Slot: Nee
 • Prijs per: Stuk
 • Model: Links Rechts
 • Bevestiging op raam: Polyfix bevestiging Schroefbevestiging
 • Lengte: 14 cm 20 cm 30 cm

3 Recensies voor: Polyplastic Raamuitzetters met draaiknop

 • Polyplastic Raamuitzetters met draaiknop
  Victor Remmers, 08-06-2017
  Raamuitzetters (schroefbevestiging) vervangen van 2 ramen van de oldtimer (41 jaar) Mercedes camper met caravanopbouw uit '86. Passen prima op ramen en kozijn op de originele plaatsen alleen waren mijn click uitzetters ietsje korter (27cm i.p.v. 30 cm). Dit is eenvoudig op te lossen door de punch deuken in de stang uit te boren en de stang 3cm in te korten. Met een centerpunt de kunststof kozijn-zijde weer monteren (nieuwe deuken punchen) en alles werkt prima. Dit is mogelijk tot een inkortlengte van ca. 5cm op het 30cm model, daarna komt de binnenstang in de problemen. Kan weer jaren mee, is prima zo!
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Dhr
  Frans Veelbehr, 16-12-2016
  Ik heb de uitzetters geplaatst en ze werken super goed.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Polyplastic Raamuitzetters met draaiknop
  Eric, 20-04-2016
  Ik heb de raam uitzetters met het kliksysteem vervangen voor deze traploos verstelbare.

  Het voordeel is dat bij bv plotselinge regen of wind, je het raam niet meer volledig naar boven hoeft te kantelen om hem te sluiten.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief