Polaroid Eyewear P0139 Suncover overzetzonnebril

Niet op voorraad

39,95

Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Polaroid Eyewear P0139 Suncover overzetzonnebril

Een Suncover overzetbril van Polaroid Eyewear is de perfecte zonnebril voor mensen die al een bril dragen. De P0139 zet u namelijk eenvoudig op over uw gewone bril en biedt de 100% UV bescherming die elke andere goede zonnebril ook biedt. De ideale oplossing indien u, bijvoorbeeld in de auto, hinder heeft van de scherpe zon of van felle weerkaatsing van zonlicht. De gepolariseerde glazen geven u bovendien een rustgevend beeld zodat u na verloop van tijd geen vermoeiden ogen krijgt. Kortom; vindt u een gewone zonnebril op sterkte onhandig dan is deze P0139 Suncover overzetzonnebril van Polaroid Eyewear de ideale oplossing.

Specificaties: Polaroid Eyewear P0139 Suncover overzetzonnebril

 • Naam: P0139 Suncover overzetzonnebril
 • PLU: 1188169C
 • Merk: Polaroid Eyewear
 • Kleur: Verkrijgbaar in verschillende kleuren
 • Polarisatie: Ja
 • Bijzonderheden: Afmetingen:
  Breedte glas: 59 mm
  Neusruimte: 12 mm
  Lengte pootjes: 128 mm
 • Kleur: Black Demi

Recensie: Polaroid Eyewear P0139 Suncover overzetzonnebril

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief