Polar M400 HR hartslaghorloge

Schrijf een review

Op voorraad

199,95

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 6,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Polar M400 HR hartslaghorloge

Dit Polar M400 HR hartslaghorloge brengt stijl, resultaat en comfort samen. Deze horloge heeft een uitzonderlijke mix van een sportief design, ingebouwde GPS en geavanceerde trainingsfuncties, samen met vele mogelijkheden om je dagelijkse activiteit en slaappatroon in de gaten te houden.

Sportief design

De M400 is licht en compact en is gemaakt om de hele dag te dragen. Het horloge heeft een groot scherm met hoge resolutie en een zwart/wit contrast; hierdoor kunt u ook in de zon uw trainingsdata goed aflezen. Dit hartslaghorloge is voorzien van een hardloop- en fietsfunctie en overige out- en indoor sportfuncties.

Gemotiveerd door doelen

Verleg uw grenzen, stap uit uw dagelijkse routine en ontdek hoe ver u kunt gaan. Gebruik deze Polar M400 HR met hartslagmeter in combinatie met de Polar Flow app of webservice. Met deze app kunt u uw trainingen analyseren, doelen stellen en behalen. Ook geeft het horloge feedback en verschillen manieren begeleiding om je persoonlijke records te verbreken. Voor iedere sport kunt u een ander profiel inschakelen voor extra nauwkeurigheid. Al uw afgeronde en ingeplande trainingen worden weergegeven in uw trainingsdagboek waar u tot in detail kunt bekijken welke resultaten u heeft behaald.

Monitor uw hartslag

Om specifieke doelen te behalen kan het belangrijk zijn om uw hartslag te monitoren, bijvoorbeeld als u graag vet wilt verbranden, of juist uw conditie verbeteren. Dit Polar M400 HR hartslaghorloge wordt geleverd met de Polar H7 hartslagsensor. Wanneer u het horloge gebruikt in combinatie met de hartslagmeter weet u altijd of u binnen de doel-hartslagzone sport, en of u op de juiste intensiteit traint. Dit hartslaghorloge ondersteunt draadloze en automatische synchronisatie met Bluetooth Smart.

Specificaties: Polar M400 HR hartslaghorloge

  • Naam: M400 HR hartslaghorloge
  • PLU: 1205035C
  • Merk: Polar
  • GPS: Ja
  • Verbinding: Draadloos, USB
  • Gegevens exporteren: Ja
  • Begeleiding: Zeer uitgebreid via Polar Flow app of webservice
  • Waterdicht: Ja tot 30 meter
  • Inclusief: Polar H7 hartslagsensor
  • Kleur: Wit Zwart

Recensie: Polar M400 HR hartslaghorloge

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief