Plation Watertank drijver

Schrijf een review

Niet op voorraad
Vanaf:

47,50

Mail mij

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 6,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Plation Watertank drijver

Deze kunststof drijver van Plation met actief kool en Plation bollen voor gebruik in watertanks op uw boot, in de camper of caravan. U kunt de drijver eenvoudig plaatsen via het mangat of inspectieluik van de watertank. De levensduur van de drijver is 1 jaar of 2 seizoenen. Verkrijgbaar voor watertanks met een inhoud van 75 liter, 150 liter, 250 liter en 400 liter.

Specificaties: Plation Watertank drijver

  • Naam: Watertank drijver
  • PLU: 1115476C
  • Merk: Plation
  • Diameter: 63 mm
  • Watertanks tot: 150 liter 250 liter

Recensie: Plation Watertank drijver

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief