Platinum Modena parasolvoet met wielen

Op voorraad

179,95

149,00

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 6,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Platinum Modena parasolvoet met wielen

De Modena parasolvoet is een luxe gepolijste voet gemaakt van graniet. Met een gewicht van ± 90 kg is deze voet geschikt voor de Solarflex en de Deltawing parasols. Dankzij de vier zwenkwielen kunt u de parasol eenvoudig verplaatsen, de rem zorgt ervoor dat de parasol op zijn plek blijft staan. De parasol wordt op vier plaatsen vastgeschroefd aan de granietvoet. De hartafstand op de voet is 113 mm, als uw parasol een andere afmeting heeft dan is deze voet niet geschikt.

Specificaties: Platinum Modena parasolvoet met wielen

 • Naam: Modena parasolvoet met wielen
 • PLU: 1211356
 • Merk: Platinum
 • Afmetingen: 76 x 76 cm (l x b)
 • Kleur: Zwart
 • Materiaal: gepolijst graniet
 • Gewicht: ± 90 kg
 • Geschikt voor: Solarflex
  Deltawing

2 Recensies voor: Platinum Modena parasolvoet met wielen

 • Platinum Modena parasolvoet met wielen
  Britt De Meyer, 06-09-2016
  Mooie, handige, zware parasolvoet voor grote kantelbare parasol
  Geen problemen gehad met montage
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Modena parasolvoet
  Jan van Eerd, 06-08-2016
  Het monteren van de wieltjes in de plaat verliep niet voorspoedig. In de schroefdraden zaten lijmresten.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief