Platinum Milano parasolvoet

Schrijf een review

Op voorraad

159,95

119,00

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 6,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Platinum Milano parasolvoet

Deze Milano parasolvoet van Platinum is een luxe moderne granieten parasolvoet. Voorzien van 2 wieltjes waar u de parasolvoet eenvoudig kunt verplaatsen. De voet weegt ongeveer 90 kg en is hierdoor met name geschikt voor de Solarfles, Solarflex T2 en Deltawing parasols. Met een Platinum parasolvoet haalt u kwaliteit en luxe in huis en staat uw parasol altijd goed.

Specificaties: Platinum Milano parasolvoet

  • Naam: Milano parasolvoet
  • PLU: 1127471
  • Merk: Platinum
  • Afmetingen: 76 x 76 cm (l x b)
  • Kleur: Gepolijst zwart
  • Materiaal: Graniet
  • Gewicht: ± 90 kg
  • Geschikt voor: Solarflex
    Deltawing

Recensie: Platinum Milano parasolvoet

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief