Platinum Cross base parasolvoet

Schrijf een review

Op voorraad

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 6,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Platinum Cross base parasolvoet

Deze cross base parasolvoet van Platinum is geschikt voor de Solarflex T1, de Solarflex T2 En de Deltawing T2. De parasolvoet is demontabel en is geschikt voor tegels met een afmeting van 50 x 50 cm. De tegel moet u zelf bevestigen maar is daarna geschikt voor de grotere parasols van Platinum.

Specificaties: Platinum Cross base parasolvoet

  • Naam: Cross base parasolvoet
  • PLU: 1211205
  • Merk: Platinum
  • Afmetingen: 100 x 100 x 6 cm (l x b x h)
  • Kleur: Antraciet
  • Geschikt voor: Solarflex T1 en T2
    Deltawing T2

Recensie: Platinum Cross base parasolvoet

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief