MoTip Plastic & Rubber Conditioner

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: MoTip Plastic & Rubber Conditioner

Deze Conditioner van MoTip is speciaal ontwikkeld voor het conditioneren van plastic en rubberen onderdelen van het exterieur van uw voertuig. Door deze spray op deze oppervlakken aan te brengen, wordt de glans en kleur volledig hersteld. De conditioner heeft een duurzame werking. Het biedt bescherming tegen weersinvloeden en voorkomt dat rubber vastvriest of uitdroogt. Een siliconen, pH-neutrale conditioner die na aanbrengen met een zachte doek uitgepoetst dient te worden voor een optimaal resultaat.

Specificaties: MoTip Plastic & Rubber Conditioner

  • Naam: Plastic & Rubber Conditioner
  • PLU: 1112071-0005
  • Merk: MoTip
  • Geschikt voor: Het conditioneren van rubber en plastic
  • Inhoud: 600 ml

Recensie: MoTip Plastic & Rubber Conditioner

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief