Familiedag bij De Wit Schijndel op zondag 10 juni van 12 - 17 uur!Meer info

Pharmaphile Euro 8743 verbandtrommel

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Pharmaphile Euro 8743 verbandtrommel

De Pharmaphile Euro 8743 verbandtrommel is altijd makkelijk om in uw huis, boot, camper of caravan bij de hand te hebben. Met deze EHBO set heeft u de benodigde spullen bij de hand voor een klein ongelukje. Verder is het in veel Europese landen verplicht om een EHBO set bij uw te hebben in de auto, ook wanneer u slechts op doorreis bent in het betreffende land.

De inhoud van de Euro 8743 verbandtrommel is:
1 Snelverband no. 1 steriel
3 Steriele gaaskompressen 5 x 8,5 cm
1 Pakje watten á 10 gram
1 Hydrolastisch windsel 4 m x 4 cm
1 Hydrolastisch windsel 4 m x 6 cm
1 Hechtpleister 1 m x 1,25 cm
1 Driekante doek
5 Pleister strips 1,9 cm x 7,2 cm
2 Disposable latexhandschoenen
1 Schaar
2 Spelden
3 Deppers

Specificaties: Pharmaphile Euro 8743 verbandtrommel

  • Naam: Euro 8743 verbandtrommel
  • PLU: 1047307
  • Merk: Pharmaphile
  • Afmetingen: 21 x 14 x 5,5 cm (b x d x h)
  • Tips: Droog bewaren Uit de volle zon bewaren

Recensie: Pharmaphile Euro 8743 verbandtrommel

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief