Pewag Servo SUV sneeuwkettingen

Op voorraad
Vanaf:

144,95

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Pewag Servo SUV sneeuwkettingen

De Pewag Servo SUV sneeuwkettingen zijn uitgevoerd met de innovatieve Servo technologie. Deze kettingen zijn speciaal ontwikkeld voor SUV voertuigen en zijn bedoeld voor gebruik op verharde wegen.

Gepatenteerde Servo ratel

Dankzij de Servo ratel die Pewag heeft ontwikkeld, wordt de ketting automatisch gespannen. Daardoor is handmatig naspannen niet meer nodig en is het monteren zo gebeurd. Dankzij de speciale sluiting aan de achterzijde zijn de kettingen ook gemakkelijk weer te demonteren. Bekijk het instructiefilmpje voor meer informatie over de Servo SUV sneeuwkettingen.

Specificaties: Pewag Servo SUV sneeuwkettingen

  • Naam: Servo SUV sneeuwkettingen
  • PLU: 1221157C
  • Merk: Pewag
  • Bandenmaat: Bekijk de afbeeldingen om te zien welk type geschikt is voor welke velgmaat en bandenmaat
  • Keurmerk: ÖNORM
    TÜV
  • Bijzonderheden: Gepatenteerde Servo ratel spant de ketting automatisch: handmatig naspannen niet nodig
  • Kettingmaat: RSV 76 RSV 77 RSV 79 RSV 80

Recensie: Pewag Servo SUV sneeuwkettingen

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief