Pewag Servo 9 sneeuwkettingen

Op voorraad
Vanaf:

94,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Pewag Servo 9 sneeuwkettingen

De Pewag Servo 9 sneeuwkettingen zijn speciaal ontwikkeld voor sportieve personenauto’s met voorwielaandrijving. De kettingen zijn bedoeld voor gebruik op verharde wegen.

Ideaal voor sportieve voertuigen

De Servo 9 sneeuwkettingen zijn slechts 9 millimeter dik, waardoor ze perfect geschikt zijn voor sportieve auto’s met weinig ruimte tussen de band en de wielkast. Bekijk de afbeeldingen om te zien welk type geschikt is voor welke velgmaat en bandenmaat.

Gepatenteerde Servo ratel

Dankzij de Servo ratel die Pewag heeft ontwikkeld, wordt de sneeuwketting automatisch gespannen. Daardoor is handmatig naspannen niet meer nodig en is het monteren zo gebeurd. Dankzij de speciale sluiting aan de achterzijde zijn de kettingen ook gemakkelijk weer te demonteren. Bekijk het instructiefilmpje (te vinden onderaan de afbeeldingen) voor meer informatie over de montage.

Specificaties: Pewag Servo 9 sneeuwkettingen

  • Naam: Servo 9 sneeuwkettingen
  • PLU: 1221145C
  • Merk: Pewag
  • Bandenmaat: Bekijk de afbeeldingen om te zien welk type geschikt is voor welke velgmaat en bandenmaat
  • Dikte: 9 millimeter
  • Keurmerk: ÖNORM
    TÜV
  • Bijzonderheden: Gepatenteerde Servo ratel spant de ketting automatisch: handmatig naspannen niet nodig
  • Kettingmaat: RS9 73 RS9 74 RS9 75 RS9 76 RS9 77

Recensie: Pewag Servo 9 sneeuwkettingen

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief