ZONDAG 9 JULI: EXTRA KOOPZONDAG BIJ DE WIT! Info

Petzl Tikka XP hoofdlamp orange

Niet op voorraad

53,99

40,00

Mail mij

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Petzl Tikka XP hoofdlamp orange

De Tikka XP is een uitgebreide hoofdlamp en heeft een constante lichttechniek die geschikt is voor outdooractiviteiten. Doordat de hoofdlamp instelbaar is biedt de hoofdlamp altijd de juiste verlichting, die constant op hetzelfde niveau blijft en niet langzaam afneemt als de batterij verder leeg raakt.

Verschillende standen

De Tikka XP is in te stellen op verschillende standen zodat de hoofdlamp geschikt is voor iedere situatie. De standen verschillen in lichtsterkte en variëren tussen een wijde lichtbundel en een meer gefocuste lichtbundel. Wanneer de Tikka XP in de boost modus staat werkt de hoofdlamp op maximaal vermogen. In de boost modus heeft de Tikka XP een helderheid van 180 lumen en een bereik van 75 meter. Daarnaast is er nog rode verlichting die ideaal is voor dichtbij. De strobe modus wordt gebruikt in noodsituaties, zodat u zo lang mogelijk tot op 400 meter zichtbaar bent voor reddingswerkers.

Reservemodus

De Tikka XP hoofdlamp schakelt automatisch over naar de reservemodus wanneer te batterijen bijna leeg zijn. De hoofdlamp laat dan even een knipperend licht zien zodat u weet wanneer de batterijen bijna leeg zijn. Daarna wordt de rode verlichting ingeschakeld om een minimale hoeveelheid van de verlichting te behouden.

Eenvoudig in gebruik

Met de drukknop kunt u de Tikka XP hoofdlamp eenvoudig bedienen, ook met handschoenen aan. De elastische hoofdband draagt comfortabel en zorgt ervoor dat de hoofdlamp goed op zijn plek blijft zitten bij activiteiten. Daarnaast is de elastische hoofdband uitwasbaar. De batterijhouder is gemakkelijk te openen zodat het vervangen van de batterijen een simpel klusje is.

Specificaties: Petzl Tikka XP hoofdlamp orange

 • Naam: Tikka XP hoofdlamp orange
 • PLU: 1179075C
 • Merk: Petzl
 • Gewicht: ± 85 gram
 • Lumen: Wit licht, ambient modus: 5 lm
  Wit licht, proximity modus: 40 lm
  Wit licht, rapid movement modus: 120 lm
  Wit licht, boost modus: 180 lm
  Rood licht, proximity modus: 5 lm
  Rood licht, strobe modus: < 5 lm
 • Bereik: Wit licht, ambient modus: 8 meter
  Wit licht, proximity modus: 30 meter
  Wit licht, rapid movement modus: 50 meter
  Wit licht, boost modus: 75 meter
  Rood licht, proximity modus: 5 meter
  Rood licht, strobe modus: zichtbaar tot op 400 meter
 • Branduren: Wit licht, ambient modus: 100 uur
  Wit licht, proximity modus: 8 uur
  Wit licht, rapid movement modus: 2 uur
  Wit licht, boost modus: 10 seconden
  Rood licht, proximity modus: 100 uur
  Rood licht, strobe modus: 400 uur
 • Waterdicht: Deze lamp is waterafstotend
 • Werkt op: 3 AAA batterijen (inclusief)
 • Geschikt voor: Outdooractiviteiten
 • Garantie: 3 jaar
 • Kleur: Orange

Recensie: Petzl Tikka XP hoofdlamp orange

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief