tot -33%

 • Tactikka + RGB hoofdlamp
 • Tactikka + RGB hoofdlamp
 • Tactikka + RGB hoofdlamp
Tactikka + RGB hoofdlamp

Petzl Tactikka + RGB hoofdlamp

Schrijf een review

Op voorraad

51,99

35,00

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 6,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Petzl Tactikka + RGB hoofdlamp

De Tactikka + RGB hoofdlamp zorgt voor constante verlichting in het donker. De hoofdlamp is ideaal voor outdooractiviteiten waar u beide hand vrij wil houden.

Goed zicht

De maximale helderheid van de Tactikka + RGB is 110 lumen over een afstand van 45 meter. Met de boost modus heeft u tijdelijk een lichtbundel met een helderheid van 125 lumen over een afstand van 50 meter.

Gemakkelijk te bedienen

De Tactikka + RGB hoofdlamp is eenvoudig te bedienen met de handige drukknop. Het bedienen van deze knop kan zelfs met handschoenen aan. De Tactikka is uitgerust met een elastische hoofdband die comfortabel draagt. Daarnaast zorgt de band ervoor dat de hoofdlamp goed op zijn plek blijft bij beweeglijke activiteiten. Het vervangen van de batterijen is eenvoudig doordat de batterijhouder gemakkelijk te openen is.

RGB

De drie verschillende standen in drie verschillende kleuren; rood, groen en blauw, bieden u een goed zicht gedurende de nacht. Met deze standen heeft een goed zicht voor dichtbij maar heeft u ook een goed nachtzicht.

Verschillende standen

De Tactikka + RGB is instelbaar op verschillende standen zodat u voor iedere situatie een geschikte modus vindt. De standaard modus is een lichtstraal die ideaal is voor activiteiten dicht bij uw lichaam, denk hierbij aan het lezen van een boek. Een tweede modus is de modus die geschikt is voor activiteiten waarbij u veel beweegt. De modus zorgt er namelijk voor dat de gemengde lichtbundel goed met u mee beweegt. De derde modus is een gefocuste lichtbundel die het mogelijk maakt om ver weg te kunnen kijken in het donker. Er is ook een modus waarbij de Tactikka hoofdlamp op maximaal vermogen werkt. Dit is de boost modus en zorgt voor veel helderheid en een ver bereik met deze lichtstraal. Tot slot is er een zogenaamde strobe modus die gebruikt wordt bij het signaleren van een aanwezigheid.

Batterijen bijna leeg

Wanneer de batterijen van de hoofdlamp bijna leeg zijn, schakelt de Tactikka + RGB automatisch over naar de reserve modus. Wanneer de hoofdlamp in deze modus over gaat dan knippert de hoofdlamp een aantal keer zodat u weet dat de batterijen bijna leeg zijn. Daarna wordt automatisch de rode verlichting ingeschakeld om een minimale hoeveelheid van de verlichting te behouden.

Specificaties: Petzl Tactikka + RGB hoofdlamp

 • Naam: Tactikka + RGB hoofdlamp
 • PLU: 1176796C
 • Merk: Petzl
 • Gewicht: ± 85 gram
 • Lumen: Constant Lighting: 110
  Boost Mode: 125
 • Bereik: Constant Lighting: 45 meter
  Boost Mode: 50 meter
 • Werkt op: 3 AAA batterijen (inclusief)
 • Geschikt voor: Outdooractiviteiten
 • Garantie: 3 jaar
 • Kleur: Black Camo

Recensie: Petzl Tactikka + RGB hoofdlamp

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief