Peggy Peg Schroefharingen Kombi Tool blauw oranje

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Peggy Peg Schroefharingen Kombi Tool blauw oranje

Met de Kombi Tool van Peggy Peg kunt u schroefharingen handmatig in de grond schroeven. De onderdelen zijn gemakkelijk in elkaar te steken en geschikt voor gebruik met de hand of met een accuschroefboormachine. Door zijn samengestelde vorm heeft de Kombi Tool een grote hefboomwerking. De Peggy Peg Kombi Tool is enkel te gebruiken op schroefharingen van Peggy Peg.

Specificaties: Peggy Peg Schroefharingen Kombi Tool blauw oranje

  • Naam: Schroefharingen Kombi Tool blauw oranje
  • PLU: 1214734
  • Merk: Peggy Peg
  • Materiaal: Kunststof, glasvezel versterkt en UV-bestendig
  • Gebruik: Inschroeven van de Peggy Peg schroefharingen
  • Geschikt voor: Peggy Peg schroefharingen

Recensie: Peggy Peg Schroefharingen Kombi Tool blauw oranje

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief