ZONDAG 9 JULI: EXTRA KOOPZONDAG BIJ DE WIT! Info

TravelJohn mini-toilet

Op voorraad

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: peeHappy TravelJohn mini-toilet

Het TravelJohn mini-toilet van peeHappy is ontworpen voor gelegenheden waar geen toilet aanwezig is. Zoals in uw tent, tijdens een wandeling of op een festival.

Makkelijk en compact

Het TravelJohn mini-toilet is een wegwerp plaszak, ook wel urinaal genoemd, voor zowel mannen als vrouwen. Het is zowel in een staande als zittende positie te gebruiken.

Lekvrij en reukloos

De TravelJohn is gevuld met absorberende korrels die het vocht opnemen. En doordat u het plaszakje af kunt sluiten met een ziplock, is deze meerdere malen te gebruiken tot een inhoud van 800 ml.


Specificaties: peeHappy TravelJohn mini-toilet

  • Naam: TravelJohn mini-toilet
  • PLU: 1243571
  • Merk: peeHappy
  • Inhoud: Meerdere keren te gebruiken tot 800 ml
  • Prijs per: Stuk

Recensie: peeHappy TravelJohn mini-toilet

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief