Pattex Vloeibaar Contactlijm

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Pattex Vloeibaar Contactlijm

De Vloeibaar Contactlijm van Pattex kan universeel gebruikt worden. De lijm hecht zeer snel en heeft een optimale kleefklacht. Ideaal voor het verlijmen van diverse oppervlakken, zoals hout, leer, metaal, plastic, rubber, steen en kurk. Een hittebestendige contactlijm die aangebracht moet worden op een schone en droge ondergrond. Goed uitsmeerbaar en het beste binnenshuis te gebruiken.

Specificaties: Pattex Vloeibaar Contactlijm

  • Naam: Vloeibaar Contactlijm
  • PLU: 1243225
  • Merk: Pattex
  • Geschikt voor: Metaal, Rubber, Leer, Hout, Plastic, Kurk en Steen
  • Niet geschikt voor: PE, PP, Styropor en zacht PVC
  • Inhoud: 50 gram
  • Temperatuur- bestendigheid: Tussen 5°C en 50°C graden

Recensie: Pattex Vloeibaar Contactlijm

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief