Pattex Super Mix Metaal lijm

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Pattex Super Mix Metaal lijm

De Super Mix Metaal lijm van Pattex is speciaal ontwikkeld om metalen onderdelen te verlijmen of om metaal op andere materialen te bevestigen. De lijm met spuit bestaat uit twee componenten die na het aanbrengen een mengtijd van vier minuten hebben. Vervolgens dienen de oppervlakken vijf minuten tegen elkaar gedrukt te worden voor een optimale eindsterkte. Een duurzame lijm die waterproof is en transparant opdroogt.

Specificaties: Pattex Super Mix Metaal lijm

  • Naam: Super Mix Metaal lijm
  • PLU: 1243226
  • Merk: Pattex
  • Geschikt voor: Metaal, Plastic, Hout, Marmer, Steen, Beton, Glas(-vezel), Kurk en Keramiek
  • Niet geschikt voor: PP, PE en PTFE/Teflon
  • Inhoud: 34 gram
  • Kleur: Transparant
  • Vochtbestendigheid: Ja

Recensie: Pattex Super Mix Metaal lijm

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief