Pattex Secondelijm

Op voorraad
Vanaf:

4,49

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Pattex Secondelijm

De secondelijm van Pattex is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Deze vloeibare lijm is geschikt voor het verlijmen van kleine oppervlakken of onderdelen. Een sterke hechting in korte tijd.

Gold Original secondelijm

De Gold Original secondelijm is ideaal voor oppervlakken die een zeer nauwkeurige dosering nodig hebben. Deze lijm is op de kleinste plekjes aan te brengen, ook op verticale oppervlakken of boven uw hoofd. Geschikt voor porselein, metaal, rubber, leer, hout, papier en plastic.

Super Gel secondelijm

De Super Gel secondelijm van Pattex is toepasbaar op porselein, metaal, rubber, leer, hout, papier en plastic. Erg handig voor oppervlakken of onderdelen die een nauwkeurige dosering nodig hebben. Droogt snel en vult zelfs de kleinste scheurtjes.

Plastic secondelijm

Met de Plastic secondelijm van Pattex kan vinyl, plexiglas, PVC, ABS, nylon, PP en PE in een mum van tijd verlijmd worden. Deze tweedelige lijmformule, bestaande uit een activator en een tube, zorgt voor een nog sterkere hechting. Ook geschikt voor metaal, rubber, porselein en keramiek.

Classic Mini Trio

De Classic Mini Trio secondelijm van Pattex zijn drie kleine tubetjes voor het verlijmen van porselein, metaal, rubber, leer, hout, papier en plastic. Handig voor kleine oppervlakken die een sterke hechting nodig hebben.

Specificaties: Pattex Secondelijm

 • Naam: Secondelijm
 • PLU: 1243249C
 • Merk: Pattex
 • Geschikt voor: Kleine oppervlakken
 • Inhoud: Gold Original: 3 gram
  Super Gel: 3 gram
  Plastic: 4ml/2gram
  Classic Mini Trio: 3 x 1 gram
 • Varieteit: Classic Mini Trio Gold Original Plastic Super Gel

Recensie: Pattex Secondelijm

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief