Pattex Hard PVC-lijm

Schrijf een review

Op voorraad

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 6,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Pattex Hard PVC-lijm

De Hard PVC-lijm van Pattex is geschikt voor drukloze hard Pvc-buizen, dakgoten en hulpstukken met een maximale diameter tot 355 mm. Breng de lijm in lengterichting aan en druk de te verlijmen delen direct samen. Te gebruiken bij een minimale temperatuur van 5°C graden.

Specificaties: Pattex Hard PVC-lijm

  • Naam: Hard PVC-lijm
  • PLU: 1243255
  • Merk: Pattex
  • Geschikt voor: Drukloze hard Pvc-buizen, dakgoten en hulpstukken
  • Inhoud: 100 ml

Recensie: Pattex Hard PVC-lijm

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief