-62%

  • Pacsafe RFID Executive 75 portemonnee
  • RFIDsafe Blocking Pockets & Material
Pacsafe RFID Executive 75 portemonnee

Pacsafe RFID Executive 75 portemonnee

Op voorraad

40,00

15,00

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Pacsafe RFID Executive 75 portemonnee

De Pacsafe RFID Executive 75 portemonnee biedt een veilige en handige oplossing voor het meenemen van uw paspoort en bankpassen. Een degelijke portemonnee die goed van pas komt als u op reis gaat.

RFIDsafe beveiliging tegen diefstal

Deze lederen portemonnee is mooi afgewerkt en heeft drie openingen voor bankpassen. Daarachter bergt u eenvoudig een paspoort op. Met dank aan de RFIDsafe technologie zijn uw belangrijkste gegevens beveiligd tegen diefstal op afstand. Door dit materiaal is het namelijk niet mogelijk om een microchip, waarvan bankpassen en paspoorten voorzien zijn, op afstand uit te lezen. Zo kunnen potentiële dieven er niet ongemerkt met uw gegevens vandoor gaan.

Specificaties: Pacsafe RFID Executive 75 portemonnee

  • Naam: RFID Executive 75 portemonnee
  • PLU: 1242262
  • Merk: Pacsafe

Recensie: Pacsafe RFID Executive 75 portemonnee

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief