ZONDAG 25 JUNI: KOOPZONDAG BIJ DE WIT! Info

Pacsafe Backpack & bag protector beschermingsnet

Op voorraad

94,99

71,24

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Pacsafe Backpack & bag protector beschermingsnet

Bescherm uw rugzak of backpack met het Pacsafe Backpack & bag protector beschermingsnet. Dit stevige net beschermt de tas van buitenaf en zorgt voor meer veiligheid op reis. Het net is verkrijgbaar in verschillende afmetingen variërend van een formaat voor een kleine rugzak tot een grote backpack.

Beveilig uw tas van buitenaf

De beschermingsnet is ideaal om uw tas van buitenaf te beveiligen. Het net kan na bevestiging afgesloten worden met het slot. De net voorkomt dat de tas van buitenaf opengesneden kan worden. Zo is uw bagage beter beveiligd.


Specificaties: Pacsafe Backpack & bag protector beschermingsnet

 • Naam: Backpack & bag protector beschermingsnet
 • PLU: 1242612C
 • Merk: Pacsafe
 • Maat: Verkrijgbaar in verschillende maten
 • Gewicht: 55 liter: ± 500 gram
  85 liter: ± 580 gram
  120 liter: ± 680 gram
  140 liter: ± 740 gram
 • Materiaal: RVS en polycarbonaat
 • Maat: 120 liter 140 liter 55 liter 85 liter

Recensie: Pacsafe Backpack & bag protector beschermingsnet

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief