Pacific Tournament Pro Tough Gut bespanning

Op voorraad

59,95

49,95

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Pacific Tournament Pro Tough Gut bespanning

De Tournament Pro Tough Gut bespanning van Pacific biedt meer balgevoel, controle en power.

Deze Natuurdarm snaar geeft een onoverwinnelijk comfort dat door geen enkele synthetische snaar te evenaren is. De bespanning is extra duurzaam en heeft een extreme herstelflexibiliteit en 35% langere levensduur en 75% meer vochtbescherming.

De verpakking bevat twee snaren: een polyester die in de lengte gespannen dient te worden en een darm snaar die in de breedte gespannen dient te worden voor meer comfort.

Deze snaren voor tennisrackets hebben een dikte van 8,5 gauge en een lengte van 6,5 meter.

Specificaties: Pacific Tournament Pro Tough Gut bespanning

  • Naam: Tournament Pro Tough Gut bespanning
  • PLU: 1159259
  • Merk: Pacific
  • Materiaal: Polyester, darm
  • Dikte: 8,5 gauge
  • Lengte: 6,5 m (halve set)
  • Kleur: Naturel
  • Geschikt voor: Tournament spelers
  • Bijzonderheden: Geschikt voor de breedte of lengte van het tennisracket

Recensie: Pacific Tournament Pro Tough Gut bespanning

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief