Pacific Power Tec Hybride bespanning

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Pacific Power Tec Hybride bespanning

De Power Tec Hybride bespanning bestaat uit twee snaren, één voor de breedte en één voor de lengte. De syntec geeft deze Hybride snaar balgevoel en comfort. De Poly Power Pro snaar zorgt voor meer controle, duurzaamheid en power.

Deze bespanning heeft weinig spanningsverlies en biedt een goede trillingsdemping. De gele snaar heeft een dikte van 1,25 mm en de naturel snaar een dikte van 1,33 mm.

Specificaties: Pacific Power Tec Hybride bespanning

  • Naam: Power Tec Hybride bespanning
  • PLU: 1235251
  • Merk: Pacific
  • Dikte: 1,25 en 1,33 mm
  • Lengte: 2 x 6,5 m (1 set)
  • Kleur: Geel, naturel
  • Geschikt voor: De breedte of lengte van het tennisracket

Recensie: Pacific Power Tec Hybride bespanning

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief