2E PINKSTERDAG ZIJN WIJ OPEN! Info & route

Pacific Balancer tape

Niet op voorraad

11,95

8,99

Mail mij

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Pacific Balancer tape

De Balancer tape van Pacific bestaat uit drie zelfklevende loodstrips waarmee u het gewicht op het tennisracket kunt verplaatsen voor meer kracht in de slag.

Deze tape is op drie plaatsen op het racket aan te brengen voor verschillende functies zoals: een grotere sweet-spot, grotere torsie-stijfheid en meer power bij de slag.

Specificaties: Pacific Balancer tape

  • Naam: Balancer tape
  • PLU: 1159247
  • Merk: Pacific
  • Materiaal: Lood
  • Kleur: Zwart
  • Gewicht: 0,2 gram

Recensie: Pacific Balancer tape

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief