Outdoorchef Gietijzeren aromapan

Schrijf een review

Niet op voorraad
29,90
Mail mij

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 6,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Outdoorchef Gietijzeren aromapan

Deze aromapan voor op de barbecue is vervaardigd uit hoogwaardig gietijzer en geeft gerechten een speciale smaak.

Speciaal materiaal
Dit materiaal heeft als belangrijkste eigenschap dat het tot zeer hoge temperaturen kan worden verhit. Tevens beschikt het materiaal over optimale warmteopslag en –verdeling.

Buitengewone smaakontwikkeling
Door middel van deze pan kunt u heel gemakkelijk verschillende gerechten op een speciale manier aromatiseren. Vul de pan naar smaak met verschillende ingrediënten, als kruiden, bier, wiskey etc. en zet deze op het vuur. De pan zal langzaam maar voortdurend aroma’s verspreiden waardoor het gerecht een speciale smaak zal krijgen.

Specificaties: Outdoorchef Gietijzeren aromapan

  • Naam: Gietijzeren aromapan
  • PLU: 1129233
  • Merk: Outdoorchef
  • Kleur: Zwart
  • Diameter: 24 cm
  • Geschikt voor: Outdoorchef modellen 480 en 570
  • Materiaal: Geëmailleerd gietijzer

Recensie: Outdoorchef Gietijzeren aromapan

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief