ZONDAG 25 JUNI: KOOPZONDAG BIJ DE WIT! Info

Osaka Concept Series Bonnie Pro Bow hockeystick

Niet op voorraad

140,00

119,99

Mail mij

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Osaka Concept Series Bonnie Pro Bow hockeystick

De Concept Series Bonnie Pro Bow hockeystick van Osaka is geïnspireerd op het bekende duo Bonnie en Clyde. Speciaal ontwikkeld voor senioren die op zoek zijn naar een allround stick met een traditionele kromming. Het Maximum Bow Point - hoogste punt als u de stick op de grond legt - ligt op 250 mm van de krul met een hoogte van 24 mm. Dit in combinatie met het lage gewicht zorgt voor een optimaal balgevoel en hoge wendbaarheid. Ideaal voor de allrounder en technische spelers. Daarbij is de krul wat scherper, waardoor u makkelijker onder bal komt bij het sleepen of tijdens het dribbelen. Een mooie, snelle stick.

Specificaties: Osaka Concept Series Bonnie Pro Bow hockeystick

  • Naam: Concept Series Bonnie Pro Bow hockeystick
  • PLU: 1238544-0000
  • Merk: Osaka
  • Junior of senior: Senior
  • Veld of zaal: Veld
  • Hout of kunststof: Kunststof
  • Lengte: 36,5 inch
  • Gewicht: SL (super light): 540 - 570 gram
  • Kromming: Pro Bow 250 mm/24 mm
  • Materiaal: 30% carbon

Recensie: Osaka Concept Series Bonnie Pro Bow hockeystick

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief