Ortlieb Front-Roller High Visibility fietstassen

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Ortlieb Front-Roller High Visibility fietstassen

De Ortlieb High Visibility fietstassen zijn ontwikkeld voor een betere zichtbaarheid in het verkeer. Deze Front-Roller fietstassen zijn speciaal daarvoor voorzien van sterk reflecterend materiaal. De tassen zijn geschikt om aan de voorkant op de fiets te bevestigen.

Beter zichtbaar in het donker

Deze tas werkt als een grote reflector die in het licht van bijvoorbeeld de koplampen van een auto oplicht. Daardoor bent u als fietser beter zichtbaar in het donker. Deze tas is met het Quick-Lock 2.1 bevestigingssysteem eenvoudig aan de fiets te bevestigen. De bevestiging is mogelijk op een drager met een maximale buisdiameter van 16 mm.

Specificaties: Ortlieb Front-Roller High Visibility fietstassen

  • Naam: Front-Roller High Visibility fietstassen
  • PLU: 1178067
  • Merk: Ortlieb
  • Afmetingen: 30 x 25 x 14 cm (h x b x d)
  • Gewicht: ± 1440 gram
  • Bijzonderheden: Quick-Lock 2.1 bevestigingssysteem

Recensie: Ortlieb Front-Roller High Visibility fietstassen

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief