Kies een categorie
  • Mijn account
  • De winkel & openingstijden
  • Klantenservice Hulp & contact

Omvormers kopen

Om aansluiting te krijgen op ieder stroomnet in Europa, Amerika en Azië kunt u een omvormer gebruiken. Zo heeft u waar dan ook de mogelijkheid om al uw elektrische apparaten te gebruiken. Kampeerwinkel De Wit Schijndel heeft omvormers in het assortiment die geschikt zijn voor het omzetten van 230 volt naar 12 volt en andersom en omvormers voor meerdere spanningen. Lees meer

Invoerspanning omzetten

Als er op een plek een bepaalde spanning beschikbaar is, maar u heeft een andere spanning nodig (u zit bijvoorbeeld met een laptop op een boot), dan biedt een omvormer uitkomst. Een omvormer (of inverter) zet de invoerspanning van een bepaalde spanning om naar een andere spanning; bijvoorbeeld van 12>230 volt of van 230>12 volt. Bij De Wit Schijndel kunt u terecht voor verschillende soorten omvormers van bekende merken als Waeco, Velleman en Campingaz. Sommige omvormers zijn voor meerdere spanningen geschikt. Handig als u aansluiting wilt vinden op de verschillende stroomnetten binnen Europa, Amerika en Azië.

Omvormers bij De Wit Schijndel

Weet u precies welke omvormer u aan wilt schaffen en koopt u liever online? Een groot aantal artikelen uit ons aanbod in de winkel kunt u ook op internet vinden; via de links bovenaan deze pagina komt u op de juiste plek terecht.

Winkelwagen
Verlanglijst
Uw favoriete artikelen bewaren, bekijken of delen? Log in of maak een account.
    • :
Er staan geen artikelen op uw verlanglijst.