OFYR Island 100 vuurhaard bruin

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: OFYR Island 100 vuurhaard bruin

Met de OFYR Island 100 vuurhaard kunt u het hele jaar door genieten in de buitenlucht. Deze vuurhaard heeft een opslagplaats voor openhaardhout. Hierdoor kunt u de vuurhaard snel en eenvoudig bijvullen met hout. Ook is dit model voorzien van een werktafel. Op deze tafel kunt u etenswaren snijden die u daarna op de plaat kunt bakken. Aan het werkblad is een handige houder gemonteerd. In deze houder kunt u specerijen en andere accessoires bewaren.

Staal

De sokkel en de kegel zijn gemaakt van Cortenstaal. Het materiaal is voorzien van een corrosielaag die verdere aantasting door roest tegengaat. Het materiaal is duurzaam waardoor schilderen overbodig wordt. Het onderhoud is gering en het materiaal heeft als kenmerk dat bij regelmatig gebruik een natuurlijke patinalaag ontstaat. De kast hoeft bij slecht weer niet afgedekt te worden en is bestand tegen bijna alle weersomstandigheden.

Specificaties: OFYR Island 100 vuurhaard bruin

 • Naam: Island 100 vuurhaard bruin
 • PLU: 1251442
 • Merk: OFYR
 • Afmetingen: Sokkel: 100 x 170 cm (h x b)
  Kegel: 25 x 97 cm (h x Ø)
  Plaat: buitenrand Ø 100 cm, binnenrand Ø 50 cm
 • Materiaal: Sokkel en kegel: Cortenstaal
  Werkblad: hout
 • Kleur: Sokkel en kegel: bruin
  Plaat: zilver
  Werkblad: bruin
 • Gewicht: Sokkel: ± 100 kg
  Kegel: ± 25 kg
  Bakplaat: ± 59 kg
  Houder: ± 3 kg
  Werkblad: ± 5 kg

Recensie: OFYR Island 100 vuurhaard bruin

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief