Familiedag bij De Wit Schijndel op zondag 10 juni van 12 - 17 uur!Meer info

OFYR Classic 85 vuurhaard bruin

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: OFYR Classic 85 vuurhaard bruin

De OFYR Classic 85 vuurhaard heeft een sokkel en een kegel die gemaakt zijn van Cortenstaal. Dit duurzame materiaal heeft een eerste corrosielaag die verdere aantasting door roest tegengaat. Hierdoor hoeft u dit model niet te schilderen en is het onderhoud gering. De gebruikte materialen zorgen ervoor dat u deze vuurhaard het hele jaar door buiten kunt laten staan.

Buiten koken

De vuurhaard is uitgerust met een kookplaat. Deze plaat is gemonteerd op de kegel. De warmte straalt vanuit het midden van de plaat uit naar de zijkant waardoor de plaat verschillende temperaturen heeft. Hierdoor kunt u de etenswaren op de juiste temperatuur klaarmaken. De plaat heeft een diameter van 85 cm en een dikte van 12 mm.

Specificaties: OFYR Classic 85 vuurhaard bruin

 • Naam: Classic 85 vuurhaard bruin
 • PLU: 1251435
 • Merk: OFYR
 • Afmetingen: Sokkel: 78 x 43 cm (h x b)
  Kegel: 22 x 82 cm (h x Ø)
  Plaat: buitenrand Ø 85 cm, binnenrand Ø 40 cm
 • Materiaal: Cortenstaal
 • Kleur: Sokkel en kegel: bruin
  Plaat: zilver
 • Gewicht: Sokkel: ± 29 kg
  Kegel: ± 17 kg
  Bakplaat: ± 24 kg

Recensie: OFYR Classic 85 vuurhaard bruin

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief