OFYR Butcher Block Storage 90 werkblok bruin

Alleen online

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: OFYR Butcher Block Storage 90 werkblok bruin

Het OFYR Butcher Storage 90 Block werkblok heeft een breedte van 45 cm. Dit blok is gemaakt van Cortenstaal. Het materiaal is bestand tegen verschillende weersomstandigheden en hoeft niet afgedekt te worden. Dit model heeft een roestkleur en is zeer duurzaam. De eerste corrosielaag houdt verdere aantasting tegen waardoor u de kast niet hoeft te schilderen en het onderhoud gering is. Aan de bovenkant van het blok is een houten werkblad bevestigd. Het dikke werkblad is ideaal om te gebruiken tijdens het bewerken van uw etenswaren.

Houtblokken

Dit model heeft een open kast waarin u houtblokken kunt bewaren. Daarnaast is de kast voorzien van een handige houder waarop u bijvoorbeeld specerijen en andere accessoires kunt bewaren. Zo heeft u de nodigde kookspullen altijd bij de hand. Dit werkblok is een stijlvol accessoire voor in uw tuin.

Specificaties: OFYR Butcher Block Storage 90 werkblok bruin

  • Naam: Butcher Block Storage 90 werkblok bruin
  • PLU: 1251445
  • Merk: OFYR
  • Kleur: Bruin
  • Afmeting : 90 x 45 x 88 cm (l x b x h)
  • Gewicht: ± 145 kg
  • Materiaal: Kast: Cortenstaal
    Werkblad: hout

Recensie: OFYR Butcher Block Storage 90 werkblok bruin

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief