-50%

 • Snelkoppeling 1/4 binnendraad met slangtule
 • Snelkoppeling 1/4 binnendraad met slangtule
 • Snelkoppeling 1/4 binnendraad met slangtule
Snelkoppeling 1/4 binnendraad met slangtule

Oetiker Snelkoppeling 1/4 binnendraad met slangtule

Niet op voorraad

19,99

9,99

Mail mij

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 6,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Oetiker Snelkoppeling 1/4 binnendraad met slangtule

Deze knikkoppeling van Oetiker is voorzien van een 1/4 bin aansluiting aan de ene kant, en een insteek aan de andere kant. Het koppelen en ontkoppelen is erg gemakkelijk en snel, zodra de slang ontkoppeld is wordt de gasstroom ook afgesloten.

Een snelkoppeling zorgt voor meer flexibiliteit in en rond uw camper of caravan. Bijvoorbeeld een koppeling net buiten uw camper, dat is gemakkelijk als u een barbecue of gasverwarming wilt gebruiken.

Inclusief 8mm slangtule

Bij uw bestelling krijgt u ook een 1/4 buitendraad naar 8 mm slangtule mee geleverd.

Specificaties: Oetiker Snelkoppeling 1/4 binnendraad met slangtule

 • Naam: Snelkoppeling 1/4 binnendraad met slangtule
 • PLU: 1151228
 • Merk: Oetiker

2 Recensies voor: Oetiker Snelkoppeling 1/4 binnendraad met slangtule

 • RECHTSE schroefdraad
  Frank Abspoel, 09-09-2015
  De koppeling is voorzien van 1/4 RECHTSE schroefdraad, dus niet van de voor gas gebruikelijke 'verkeerd-om' linkse schroefdraad. Hij past dus ook niet op gaskoppelstukken maar is uitsluitend in combinatie met de meegeleverde slangtule tussen twee stukken slang te gebruiken.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Rechtse schroefdraad
  Frank Abspoel, 09-09-2015
  De tule die achterin de snelkoppeling moet, is voorzien van normale, rechtse schroefdraad en is past dus niet op andere 1/4 gaskoppelstukken, die allemaal de 'verkeerde' kant op draaien. Deze snelkoppeling is dus alleen tussen twee stukken gasslang te gebruiken.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief