HEMELVAARTSDAG ZIJN WIJ OPEN! Info & route

Nuova Rade Knikker hevelpomp

Op voorraad
Vanaf:

11,99

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Nuova Rade Knikker hevelpomp

Deze hevelpomp/pompslang van Nuova Rade is het ideale hulpstuk als u de inhoud van een volle tank naar een lege tank over wilt pompen. De pompslang is in twee maten verkrijgbaar, namelijk met een diameter van 12.5 mm en een diameter van 25 mm. Deze pomp gebruikt geen elektriciteit maar u hoeft ook niet zelf te zuigen om de vloeistof over te pompen. Zorg dat de volle tank altijd hoger staat dan de lege tank. Geschikt voor diesel, benzine en water. De slang is 160 centimeter lang.

Specificaties: Nuova Rade Knikker hevelpomp

 • Naam: Knikker hevelpomp
 • PLU: 1154017C
 • Merk: Nuova Rade
 • Kleur: Wit
 • Lengte: 160 cm
 • Geschikt voor: Diesel
  Benzine
  Water
 • Maat: 12,5 mm 25 mm

Recensie: Nuova Rade Knikker hevelpomp

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief