Nuova Rade Escape hatch round dakluik

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Nuova Rade Escape hatch round dakluik

Het ronde dakluik van Nuova Rade heeft een diameter van 38 cm. In gesloten stand is het ronde dakluik slechts 26 mm hoog. Ook is deze escape hatch voorzien van uitzetter waardoor het luik eenvoudig van binnenuit opengemaakt kan worden.


Voor het verlijmen, afdichten en monteren van dit dakluik adviseren wij de Sika Sikalastomer 710 butylkit en Dekalin Dekaseal 8936 kit.

Specificaties: Nuova Rade Escape hatch round dakluik

 • Naam: Escape hatch round dakluik
 • PLU: 1153023
 • Merk: Nuova Rade
 • Hef- / klap- / schuifbaar: Hef
 • Kleur frame binnen: Wit
 • Kleur frame buiten: Wit
 • Verduistering: Ja
 • Afmetingen: 378 x 378 x 26 mm (l x b x h)
 • Bijzonderheden: Afmetingen foto
  A: 378 mm
  B: 189 mm
  C: 26 mm
  D: 294 mm
  E: 316
  F: 362 mm
  G: 309 mm
  N: 22,5 - 52,5 mm

Recensie: Nuova Rade Escape hatch round dakluik

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief