Nuova Rade Diablo Easy Switch tankluik

Op voorraad
Vanaf:

11,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Nuova Rade Diablo Easy Switch tankluik

De Easy Switch tankluik van Nuova Rade is geschikt voor de Diablo vaste tank. U moet de tankluik op de daarvoor bestemde plaats draaien en vastzetten.

Easy Switch fuel

De Easy Switch benzine is uitgevoerd met 38 mm inlaat en 17 mm ontluchting, 10 mm aanzuignippel, twee extra aansluitingen voor 13 mm 3/4" met draad en nog 1 optionele aansluiting van 1/2"

Easy Switch fresh water

De vers water variant is uitgevoerd met 38 mm inlaat, 17 mm ontluchting en 12 mm aanzuignippel.

Easy Switch blackwater

Deze variant is bedoelt voor vuilwater en heeft een 38 mm in- en uitlaat, 25 mm in- en uitlaat een 20 mm en 25 mm ontluchting.

Easy Switch blind

De deksel heeft geen ingangen voor fittingen.

Op de Easy Switch deksels fuel, fresh water en blackwater is een flens met SAE 5 boutgatpatroon voor een tankzender aanwezig.

Specificaties: Nuova Rade Diablo Easy Switch tankluik

  • Naam: Diablo Easy Switch tankluik
  • PLU: 1154034C
  • Merk: Nuova Rade
  • Varieteit: Afvalwaterdop H30,5 cm Blinddop Brandstofdop Schoonwaterdop

Recensie: Nuova Rade Diablo Easy Switch tankluik

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief